Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) загубиха около 100 военнослужещи и замаскирана

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) загубиха около 100 военнослужещи и замаскирана
Коментари Харесай

Русия съобщи, че ВСУ са загубили около 100 души в Авдеевското направление

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) изгубиха към 100 военнослужещи и замаскирана военна техника при обстрел с реактивната система за залпов изстрел „ Град “ от групировката войски „ Център “ в Авдеевското направление, съобщи руското министерство на защитата. " Загубите на съперника възлизат на към 100 военнослужещи, три бойни машини на пехотата, както и средства за връзка и наблюдаване “, прибавят от ведомството, оповестява ТАСС.

От ведомството прибавиха, че военнослужещите са следили провалянето на задачите благодарение на разследващия безпилотен летателен комплекс " Орлан-30 ". Министерството на защитата на Русия също акцентира, че нанасянето на масирани артилерийски удари по регионите на концентриране на съперника разрешава да се поддържат съветските десантни елементи по време на настъплението.

„ На 22 май към 06:40 московско време беше спрян опит на киевския режим за осъществяване на терористичен удар по обекти на територията на Руската федерация с реактивна система за залпов огън „ Град “. Дежурните системи за противовъздушна защита унищожиха шест ракети над Белгородска област “, ​съобщи още руското министерство на защитата.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР